Младежи от община Крумовград ще се срещнат с представители на местната власт Събитието е на Националния младежки форум в партньорство с родопската община

Нов живот

Национална работна група „Диалог на ЕС по въпросите за младежта” към Национален младежки форум в партньорство с община Крумовград, организират среща на младежи от община Крумовград с представители на местната власт.
Срещата ще се проведе 22 октомври /вторник/ от 10:00 ч. в ЦПЛР-Общински детски комплекс Крумовград като отворен диалог за актуални теми и перспективите за развитие на младежкото участие на местно ниво.
Национален младежки форум е най-голямата младежка платформа в България, която обединява в състава си над 30 младежки организации от цялата страна. Организацията представлява интересите на младите хора в България и техните нужди, пълноправен член на Европейски младежки форум и активен партньор на национални и европейски институции в изграждане и застъпничество за младежки политики.
Едно от събитията организирани от форума е „Диалог за младежта“, в които събития млади хора имат възможност да изразят своите идеи за развитието на общината в диалог с местната власт по актуални теми: образование, младежки събития и спортни дейности, култура, престъпност и превенция на риска, чистотата и транспорта в града и др. обществено значими теми.
Събитието е с вход свободен за всички желаещи да се включат.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *