Ученици от Крумовград зарадваха с културна програма хората от третата възраст Поводът беше Международния ден на възрастните хора - 1 октомври

По повод Международния ден на възрастните хора – 1 октомври, община Крумовград поздрави хората от третата златна възраст в Клуба на пенсионера и хората с увреждания и възрастните в Дома за стари хора в Крумовград. като организира културна програма, в която участваха ученици от  СУ „Васил Левски“ и деца от ДГ „Митко Палаузов“ и ДГ „Юрий Гагарин“ гр. Крумовград.

Заместник кмета на Община Крумовград г-жа Неждие Акиф, от името на кмета на общината г-жа Себихан Мехмед, поздрави всички възрастни с празника като им пожела здраве и спокойни старини.

С почерпка, песни, стихове, танци и подаръци беше отбелязан празника на възрастните хора. Представители на Общинска администрация Крумовград запознаха възрастните с предоставяните социални услуги за възрастните хора от общината. Радостина Пашова – директор на Дирекция „Социално подпомагане“ Крумовград консултира хората, относно услугите, които предоставя дирекцията.

 

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *