Младите волейболистки на Кирково спечелиха международен турнир в Свиленград

Валери НЕДЯЛКОВ

Отборът на ВК „Кирково 15“ – кадетки /9-10 клас/ спечели приятелски международен турнир по волейбол в Свиленград. Освен момичетата от Кирково в него взеха участие отбора на домакините „Гръм в рая – Свиленград“ и „Атлос“ от гръцкия град Орестиада.

Отборът на „Кирково 15“, воден от дългогодишният треньор Динко Николов, постигна два категорични победи с по 3:0 над „Гръм в рая – Свиленград“ и „Атлос“. Срещата между „Гръм в рая“ и „Атлос“ завърши 2:1. Участниците в турнира бяха договорили да играят по три гейма.

На кадетките на Кирково им предстои участие в регионалното първенство по волейбол. Първият кръг ще се играе на 16 и 17 ноември в Стара Загора. В групата са пет отбора: ВК „Кирково 15“, „Берое“ /Стара Загора/, „Тунджа“ /Ямбол/, „Яворов“ /Чирпан/ и „Сливен Волей“ /Сливен/.

На турнира в Свиленград в отбора на „Кирково 15“ се включиха Вяра Кунджева /капитан/, Айлин Юсуф, Камелия Хаджиева, Елис Чалъм, Изабела Митева, Кристина Мандраджиева, Габриела Мандраджиева, Радисвета Караджова, Нелина Бойчева, Адрияна Чанева и Ели Баковска.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *