Нашата амбиция е ГЕРБ да вземе мандат в Кърджали, заяви Цвета Караянчева Тя се надява на по-голяма избирателна активност, за да бъдат преборени купения и корпоративния вот

Валентина ИВАНОВА

Надяваме се това да са последните предсрочни избори и вече да се сформира редовно правителство. Хората се умориха да гласуват. Призовавам колегите от другите партии да бъдем коректни в предизборната кампания. Да работим За, а не Против. Това ще е и нашето мото: За развитие на България и областта, За просперитет на държавата и За възвръщане на международния й имидж. Страната да има авторитет, както на Балканите, така и в Европа, а областта да бъде представена от различни политически сили. Нашата амбиция е ГЕРБ да вземе мандат в Кърджали, заяви днес, след регистрацията в РИК, Цвета Караянчева, водач на кандидатската листа в Девети многомандатен избирателен район.

Като опитен политик, тя отказа да коментира процесите в другите партии и изрази надеждите на всички в своята политическа сила за по-висока  избирателна активност, за да бъдат преборени купеният и корпоративният вот.

Припомняме, че в листата на ГЕРБ са представители на седемтте общини на област Кърджали, средната възраст на кандидатите е 39 година. До опитните хора се нареждат млади професионалисти.

След Цвета Караянчева, се нарежда предприемачът Наим Наим, общински съветник, дългогодишен член на партията, с богат опит и в политиката, и в бизнеса.

Трети е д-р Милчо Енчев – кардиолог в МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“, четвърти – д-р Адам Персенски – хирург, бивш заместник-министър на здравеопазването, представен от Караянчева като човек с много знания и авторитет.

Неслихан Варадлъ, педагог от Крумовград, е на пета позиция, следвана от Иван Илиев – ландшафтен инженер, млад човек, решил да се реализира в Кърджали. Седми е Боян Вазов – управител на фирма, осма – Кристиана Рушанова – представител на младежите на ГЕРБ-Кирково и общински съветник. На девето място е Гюлферие Салиф, педагог, и на десето – студентът Стоян Гавазов.

Повечето са били вече в кандидатски листи на предишни избори.

 

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *