Прерязаха лентата и похапнаха торта на откриването на новия туристически център в Кърджали /ВИДЕО/ Екип от двама мотивирани млади служители ще приема посетители в офис на булевард „Беломорски“ 54

Нов живот

Кметът на община Кърджали Ерол Мюмюн откри официално в четвъртък новия Туристически информационен център, който се помещава на адрес булевард “Беломорски“ 54, блок „Младост2“. Градоначалникът преряза лентата заедно с млади доброволци, които вече сътрудничат на екипа. Персоналът на центъра се състои от двама мотивирани и ентусиазирани млади хора.

Присъстваха заместник кметовете Веселина Тихомирова и Даниел Делчев, председателят на постоянната комисия по европейски проекти и туризъм в общинския съвет Даниела Петрова, представители на Консултативния съвет по туризъм, доброволци и граждани.

Младият и ентусиазиран екип на центъра

„Откриването на Туристическия информационен център е дългоочаквано събитие за целия екип, защото виждаме това място като ключово за развитието на туризма в региона. Посетителите на Туристическия информационен център ще могат да получат разнообразна информация, включително детайли за туристическите забележителности, екопътеки, исторически и културни обекти. Тук ще се предоставят карти, съвети за местни събития и активности, както и информация за настаняване и хранене. Целта ни е да осигурим всичко необходимо, за да направим посещението на Кърджали незабравимо за всеи гост“, каза в приветствието си Ерол Мюмюн. Той благодари на екипа на туристическия информационен център, който работи активно с доброволци и различни организации, благодари и на всички доброволци, които се включват активно в инициативи и събития.

 

След откриването на центъра гостите разгледаха новия офис, където ще се предлагат различни брошури, карти, информационни материали и похапнаха от специалната торта с логото на центъра.

Снимки: Ваня Иванова

 

Последвайте ни и във Facebook

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *