РИК в Кърджали проведе първо заседание, назначи двама сътрудници Избран бе и специалист-експерт за техническата и софтуерна поддръжка

Нов живот

Районната избирателна комисия проведе първото си заседание, на което бяха назначени специалисти за подпомагане на дейността й при произвеждане на изборите за народни представители на 27 октомври 2024 г.

Владимир Бисеров Чолаков ще бъде специалист-експерт за периода от 11.09.2024 г. до 14 дни включително след произвеждане на изборите – 10 ноември 2024 г. при месечно възнаграждение 1450,00 (хиляда четиристотин и петдесет) лева. Той ще отговаря за техническата и софтуерна поддръжка на техниката, интернет страницата на комисията и системата за управление cis.is-bg.net, което включва, но не само своевременно обявяване актовете на комисията, излъчване в реално време на заседанията на РИК Кърджали, обмен на всяка информация по електронен път  по електронната поща на комисията и с информационния масив на ЦИК и др.

Небахат Юмер Мустафа и Камелия Павлова Василева са назначени за технически сътрудници, които да подпомагат дейността на РИК-Кърджали, за същия период при месечно възнаграждение 1050,00 (хиляда и петдесет) лева. Те ще отговарят за класифицирането, архивирането на постъпващата и изходяща кореспонденция, всички актове и документи, изготвяни от комисията, ще свеждат незабавно до ръководството и членовете на РИК Кърджали текуща информация, ще  осъществяват техническо сътрудничество във връзка с произвеждане на изборите и др.

↓Последвай ни във Facebook

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *