Община Кърджали се включва в националната кампания „Да изчистим България заедно“ Тази година акцията е под надслов „Да преобърнем играта!“

Нов живот

Служители на община Кърджали ще се включат в Националната кампания „Да изчистим България заедно“ , която ще се проведе на  14 септември 2024 година /събота/.

12-тото издание на инициативата „Да изчистим България заедно“ тази година ще се проведе под надслов „Да преобърнем играта!“. Кампанията е най-мащабната доброволческа инициатива у нас, която продължава да работи в посока промяна на нагласите относно замърсяването, стимулиране на личностната отговорност и принос в грижата за планетата.

Служители от Общинска администрация ще почистят  нерегламентирано сметище до втория етап на парк „Арпезос Север“.  Сборен пункт – 10 часа пред сградата на общината.

Доброволци към Туристическия информационен център-Кърджали също ще участват в инициативата в районите на пътя към крепостта Моняк, местността Траса и Кьосевския залив.

Община Кърджали кани гражданите също да се включат в кампанията. Осигурени са ръкавици и чували, които могат да се получат в отдел „Опазване на околната среда“ в стаи 503 и 504 в Общинска администрация.

↓Последвай ни във Facebook

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *