Откриха новата учебна година във филиал Любен Каравелов в Кърджали Сред гостите бяха областният управител Никола Чанев и заместник кметът Веселина Тихомирова

Нов живот

Днес откриха новата учебна година във филиал «Любен Каравелов» на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”. Сред официални гости на тържеството, което се проведе в голямата зала на висшето учебно заведение, бяха заместник-кметът на община Кърджали Веселина Тихомирова, областният управител Никола Чанев и началникът на РУО Кърджали Ангелина Костова, директорът на СУ «П.Р.Славейков» Милко Багдасаров и др.

След като прозвучаха химните на България, ЕС и на филиал „Любен Каравелов”, с кратко слово учебната година откри неговият директор доц. д-р Елисавета Семерджиева.

От свое име и от името на кмета Ерол Мюмюн, приветствие към присъстващите отправи заместник-кметът Веселина Тихомирова, която пожела на студенти, преподаватели и ръководство на учебното заведение дните им да бъдат удовлетворяващи, изпълнени с амбиции и успехи.

„Поздравявам Ви за избора да инвестирате в своето образование, да си осигурите по-добро бъдеще и да придобиете по-задълбочени знания и умения в посоката, в която искате да се развивате. Използвайте пълноценно времето си тук, където именно Вие сте двигателят на добри идеи и смели решения. Вървете заедно по пътя на развитието с Вашите преподаватели”, каза в приветствието си Веселина Тихомирова. А на преподавателите пожела много научни успехи, гордост и удовлетворение от постигнатите резултати техните студенти.

Студенти и преподаватели бяха поздравени още от областният управител Никола Чанев и началника на РУО Ангелина Костова.

 

↓Последвай ни във Facebook

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *