71-годишен водач загина в катастрофата край Черна скала (ОБНОВЕНА) Навлязъл е в насрещното и се блъснал челно с правилно движещ се автомобил

Нов живот

На 4 септември 2024 г. около 5.50 часа на главен път в района на разклона за Черна скала, водач на лек автомобил „Фолксваген“, движещ се от Кърджали към Хасково, навлезнал в лентата за насрещно движение и се блъснал челно в правилно движещ се насреща лек автомобил „Ауди“. Това съобщава Регионалният пресцентър на МВР.

Вследствие на удара, лекият автомобил „Ауди“ се е завъртял и със страничната част се ударил в правилно движещ се в дясната пътна лента в посока на движение към Кърджали лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с румънска регистрация. „Ауди“-то е излезнало от пътното платно и се блъснало в скат.

При ПТП на място е загинал водача на Фолксвагена – мъж на 71 години. Пострадали без опасност за живота са пътник в първия автомобил и водачите на другите 2 МПС.

Екипи на РСПБЗН Кърджали са посетили мястото на катастрофата, като с помощта на хидравлични инструменти са извадили заклещен в МПС гражданин.

Снимки: „Строй Арт 06“

 

↓Последвай ни във Facebook

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *