Royal Garden – Дом от пръв поглед в град Пловдив Представяне на жилищния парк на събитие специално за жителите на гр. Кърджали на 10 август от 11 часа, в хотел Aрпезос

Royal Garden кани жителите на град Кърджали на специално представяне на Етап 3 на жилищния парк, утвърден като един от най-престижните и предпочитани за живеене комплекси в град Пловдив. Събитието ще се проведе на 10 август 2024 г., от 11:00 часа, в конферентната зала на хотел „Арпезос“, на ул. „Републиканска“ 46 в град Кърджали.

В рамките на инициативата търговските консултанти на Royal Garden ще направят ексклузивна презентация на проекта, с която гостите на събитието да се потопят в атмосферата на комплекса и всички негови удобства, осигуряващи комфортен живот в градска среда. Посетителите ще могат да се запознаят подробно с детайлите, свързани със строителството на Етап 3 на Royal Garden, и да се сдобият с най-подходящото за тях жилище в град Пловдив.

Royal Garden е сред най-амбициозните жилищни проекти в Южна България, заради своята отлична локация в град Пловдив, модерна архитектура, първокласни удобства и изпълнение. Намира се до Mall Plovdiv, в един от най-зелените квартали – „Отдих и култура“. Мястото предлага изпълнен със спокойствие начин на живот, в район с новоизградена инфраструктура и богата паркова среда. В близост са разположени Гребната база, два хипермаркета, детски градини и множество тематични ресторанти.

Етап 2 на комплекса получи Акт 16 през юни тази година, а броя на наличните апартаменти за продажба вече е лимитиран.

През януари 2024 стартира строителството на Етап 3 на жилищен парк Royal Garden. Архитектурната визия залага на индивидуални фасадни елементи, изчистени форми, спокойни и светли земни тонове и големи панорамни тераси, разкриващи красиви гледки към емблематичните пловдивски тепета. Същевременно цялостният облик на сградите се допълва от живописна градина, разположена върху площ от 2600 кв.м с места за отдих и зона за забавление за най-малките обитатели на жилищния парк. Входовете и алеите са проектирани така, че да предоставят лесен достъп и връзка с околните пространства.

Етап 3 на Royal Garden е луксозен проект от затворен тип, който разполага със различни по големина и тип апартаменти, достъпни през 6 напълно отделни жилищни входа. Те са разположени на седем жилищни етажа, позиционирани прецизно и по начин, който създава максимален простор, светлина и уединение. Както и в реализираните вече етапи на Royal Garden, всеки един от апартаментите в двете нови сгради на комплекса е проектиран с визия за оптимален комфорт чрез светла височина от 2,80м, големи прозорци и просторни жилищни площи, а горните етажи на проекта ще разполагат с премиум многостайни апартаменти с обширни частни тераси. Сградите се отличават с елегантни и луксозни фоайета с изключителна височина от 6м. Интериорът им залага на натурални цветове и текстури, безупречни детайли и ефектно осветление, което създава усещане за изящен дом, още при влизане в сградите.

Royal Garden гарантира не просто комфорт на обитаване, а преди всичко една здравословна, енергоефективна и безпроблемна експлоатация на имота във времето. Висококачествени материали и сградни системи, които покриват най-високите стандарти на съвременното строителство се влагат в реализацията на проекта. В двете нови сгради са заложени най-висок клас фасадна топлоизолационна система от каменна вата, а последните два етажа и отделни елементи на сградата ще бъдат изпълнени с вентилируема фасада от HPL. Проектът ще се реализира с висок клас алуминиева дограма с троен стъклопакет. Тя е устойчива на променливи атмосферни условия, с отлични енергоефективни качества и намаляваща проникването на шум в жилищата. Отоплението на сградите е осигурено от ТЕЦ, като паралелно във всеки апартамент ще бъде изградено и подово отопление, което повишава чувствително комфорта на обитаване. С цел редуциране на шума в апартаментите се предвижда поставянето на шумоизолация под подовата замазка. Сградите ще бъдат изпълнени с висок клас алуминиева дограма.

Royal Garden е комплекс от затворен тип, предлагащ редица удобства, които допринасят за напълно уредения начин на живот. Сред тях са 24-часовата охрана с контролиран достъп, които осигуряват най-високо ниво на сигурност. Жилищният парк разполага още с гаражи и подземен паркинг. От него до жилищата се стига чрез топла връзка – посредством висок клас асансьори. На подземно ниво комплексът ще разполага с паркоместа, оборудвани със зарядни станции за електрически автомобили.
Това са само част от преимуществата на третия етап на жилищния парк, които ще допринесат за комфортното обитаване на бъдещите собственици, а всички детайли ще бъдат представени подробно на всеки гост в рамките на специалната събитие на 10 август, от 11 часа в конферентната зала на хотел „Арпезос“.

Всички, които имат желание да присъстват трябва да потвърдят на телефон 0877 997 997.
Информация за проекта можете да намерите на www.royalgarden.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *