Електровипуск 1999 в Кърджали се събра след четвърт век Специален гост на събитието беше класната им ръководителка инж. Боряна Андреева, сега зам.-директор на Електрониката

Исмет ИСМАИЛ

Випуск 1999 г. от специалност “Електрообзавеждане на промишлени предприятия” на сегашната Професионална гимназия по електротехника и електроника „Капитан Петко Войвода” в Кърджали, тогава Техникум по електротехника и електроника се срещнаха отново след 25 години от дипломирането си.

Специален гост на събитието беше класната ръководителка на „Випуск 1999“ инж. Боряна Андреева, сега зам.-директор на професионалното училище.

Сериозна част от курса пребивава временно или постоянно зад граница, което отчасти синтезира числеността на иначе веселата компания.

По време на срещата, бившите съученици сега мъже в зряла възраст припомняха си случки от ученическите години, разказваха за живота си, за професионалната си реализация, за децата и др.

Да види своите ученици след четвърт век беше истинско изживяване за класната ръководителка инж. Боряна Андреева.

Тя сподели, че поддържа връзки с част от тях по социалните мрежи. Много ми е приятно да се видим след толкова много години, развълнувано допълни тя.

Основни инициатори за срещата са самите тe. Създадоха група в социалната мрежи. Намериха имена, проучиха телефони и адреси. Издириха съучениците си из цялата страна и чужбина.

Наздравиците продължиха до късните часове, а най-честите пожелания бяха за цяла група на 30-годишнината.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *