Два от трите асансьора в областната болница излязоха от строя Ръководството въвежда специален режим за ползване на изправното съоръжение

Нов живот

Многопрофилната болница за активно лечение “Д-р Атанас Дафовски АД“ излезе с изявление във връзка със сериозния технически проблем, който извади от строя два от трите асансьора в лечебното заведение. Много пациенти и граждани се сблъскаха с неудобството, защото им се наложи да се качват по стълбите на десететажната сграда.

Единственото работещо съоръжение не е в състояние да поеме трафика, което налага въвеждането на специален режим за ползването му.

От ръководството на здравното заведение съобщават, че работещият асансьор ще се използва изключително за тежко болни и спешни пациенти, за зареждане на храна, консумативи и лекарства. Призовават да се спазват часовете за свиждане и получаване на информация, обявени от всяко отделение.

Екип от специалисти работи по отстраняване на повредата. Дотогава се преустановява ползването на изправния асансьор извън медицински цели без сериозни поводи /разходки и свиждане на пациенти по отделенията/.

МБАЛ“Д-р Атанас Дафовски АД“ поднася извинения за причиненото неудобство.

 

Последвайте ни и във Facebook

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *