Кметът Изет Шабан инспектира асфалтираната отсечка от Ябълковец до Хромица

Гюнер ШЮКРИ

Транспортната свързаност на населените места на територията на община Ардино е от съществено значение. Кметът Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям извършиха оглед на новоасфалтирания общински път от Ябълковец до Хромица с дължина от километър и половина. Чрез него се осъществява връзка с републиканския път от Кобиляне до Сполука, както и с общинския път Хромица – Млечино –Горно Прахово и Долно Прахово. Строително-ремонтните дейности се извършиха със средства от общинския бюджет. На огледа присъстваха още кметовете на Ябълковец и Хромица – Мюзейен Сюлейман и Мергюл Махмуд.

„Приоритет за нас е да обслужваме населението на общината чрез изграждане, поддържане и рехабилитация на пътищата“, заяви кметът Изет Шабан.

От името на местните жители и от свое име кметовете на Ябълковец и Хромица изразиха своите сърдечни благодарности към кмета на община Ардино Изет Шабан за вниманието и грижите, които полагат за благоустрояването и развитието на малките населени места, както и за изпълнението на поетите обещания.

По-късно кметът Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям направиха оглед и на участъка в махала „Скритна“ към село Богатино. Заедно с тях бе и кметът на Богатино Юзджан Махмуд.

 

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *