Футболисти от Академия Арда 1924 се обединяват в подкрепа на свой колега Събират средства за семейството на треньора от варненския клуб «Тича» Деян Такиев

Нов живот

Футболна академия «Арда 1924» организира благотворителен турнир в подкрепа на семейството на своя колеги и приятел Деян Такиев – треньор във варненския клуб «Тича».

На 6 юли 2024 в рамките на един ден ще се проведат мачовете във формат Ф5 за набори 2016/2017/2018 като абсолютно всички събрани средства от таксата ще бъдат дарени за лечението на Антония, съпругата на Деян Такиев.

Ръководството на Академията научава за здравословния проблем от пост във фейсбук, където тя разказва, че се нуждае спешно от трансплантация на костен мозък, за да продължи да води нормален живот и да се грижа за едногодишното им момиченце.

По време на бременност, отключвам заболяване, което в България за 1 година не успяха да диагностицират. След ходене по мъките и лутане из тукашните болници, се наложи да потърся помощ в Турция. Там лекарите установиха, че страдам от Аплазия на костен мозък. Сумата за лечението ми за съжаление е непосилна за моето семейство, споделя Антония.

Организаторите на благотворителния турнир обявяват краен срок за записване 21 юни 2024.

На 22 юни 2024 ще бъде съставена програмата на състезанието, която ще бъде оповестена.

 

 

Последвайте ни и във Facebook

1 Отговор

  1. hasan каза:

    250,ooo hillyadi ot taksi na decata,daite ot ttah ili st platete danacite v nap

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *