Делян Пеевски в Кърджали: Хората заслужават ново начало, време е да направим стабилно правителство (Видео+Снимки)

Валери КОВАЧЕВ

Председателят на Централния съвет на ДПС и водач на кандидатската листа на ДПС за народни представители в Девети кърджалийски изборен район Делян Пеевски гласува тази сутрин в 56-та секция в Средно училище „Петко Р. Славейков“ в Кърджали. На централния вход на двора на училището той беше посрещнат от останалите кандидати за народни представители в листата в Девети кърджалийски изборен район, кметове на общини от областта, председатели на общински структури на ДПС и активисти на Движението.

Трябва да има висока избирателна активност, защото хората заслужават ново начало, време е да направим стабилно правителство, не да има толкова много избори. Това пречи на нормалното функциониране на държавата. Надявам се да има смиреност у политиците, днеска хората да гласуват за едно ново начало на България и да има стабилно правителство, за да може да се развива България и да бъдат спокойни българските граждани, каза Делян Пеевски след като даде своя глас.

Той предпочете да гласува с хартиена бюлетина. На въпрос на журналисти – защо, той отговори: така съм решил.  Хората имат избор – дали да гласуват машинно или с хартия, както решат.

Много хора се оплакват, че имат затруднения, бъркат се коя за какво е, констатираха журналисти.  Смятам, че имаше добра разяснителна кампания, надявам се да премине успешно деня, отговори Делян Пеевски

Последвай ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *