2000 лева, събрани от благотворителен риболов, бяха дарени на ЦНСТ в Кърджали

Средства на стойност 2000 лева, бяха дарени на Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания – кв. „Веселчане“, гр. Кърджали.

Те са събрани от благотворително състезание по спининг риболов на кефал, което се проведе на река Върбица. Събитието е организирано от риболовен магазин “Котвата” с подкрепата на “Fishing zone”. Десетки доброволци се включиха в иницативата с благотворителна кауза.

“Изказвам огромна благодарност и дълбоко уважение към всички, които са се включили в тази инициатива. Дълбок респект  към организаторите, които са инициирали тази благотворителна дейност! Благодарим, за проявения акт на милосърдие и човешка отзивчивост! Пожелавам Ви да запазите доброто в себе си и да го предавате! България има  нужда от хора с  големи сърца!” – с тези думи директорът на ЦНСТ ДМУ- кв. „Веселчане“ г-жа Недрет Бекирова благодари и поднесе на организаторите сертификат за благодарност и картини рисувани от потребители на специализарната социална услуга за резидентна грижа.

Източник: kardjali.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *