Хиляди приятели и съмишленици подкрепиха ДПС на заключителния предизборен митинг на „Арена Спартак“ Парламентарни избори 2024

Нов живот

С внушителен митинг-концерт тази вечер приключи предизборната кампания на Движението за права и свободи в Кърджали. Хиляди членове, приятели и съмишленици на партията от цялата област изпълниха спортна площадка „Арена Спартак“.  На сцената бяха кандидатите за народни представители Байрам Байрам, Айтен Сабри, Павлин Кръстев, Елван Гюркаш, Абидин Хаджимехмед, Сейфи Мехмедали, Асен Палов, Месрю Мюмюн и Ерсин Юмер. Водач на листата е председателят на Централния съвет на ДПС Делян Пеевски.

Сред гостите на заключителни митинг бяха кметът на община Кърджали Ерол Мюмюн – член на Централното оперативно бюро на ДПС, Халил Летифов – заместник-председател на ДПС, Илхан Кючюк – заместник-председател на ДПС, председател на АЛДЕ и кандидат за евродепутат, Станислав Анастасов – заместник-председател на ДПС, Танзер Юсеинов – председател на Младежкото ДПС,  Танер Кабилов – кандидат за евродепутат и Елена Йончева – кандидат за евродепутат.

В неделя, само за един ден,  да оставим всякакви предубеждения и всякакви предразсъдъци и да гласуваме така, че общините да се превърнат в желания, мечтан и уютен дом, а нашата Родина България да бъде просперираща и развита европейска държава, призова кметът Ерол Мюмюн. Той завърши обръщението си с думите на Делян Пеевски „най-доброто тепърва предстои“.

Байрам Байрам, втори в листата за народни представители, поздрави присъстващите от името на всички кандидати за народни представители от Девети кърджалийски многомандатен изборен район. Благодарим Ви, че през последните 34 години последвахте пътя на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган, затова че и тази вечер показвате нашата заедност, затова че и тази неделя ще покажем нашата заедност, каза Байрам Байрам.

Добър вечер на бастиона на ДПС – Кърджали. Знаете ли какво излъчвате тази вечер – младост, дързост, мощ и най-много любов. Любов трябва на българската политика, за да спре омразата и противопоставянето и то от столицата на толерантността – точно от Кърджали, изтъкна Илхан Кючюк.

Особено ми е приятно днес да сме тук заедно и да  изпълня една много специална мисия за едни специални хора, а именно тук в Кърджали. Имам нелеката задача, но приятна – да предам поздравите на нашия почетен председател и основател на ДПС д-р Ахмед Доган и на нашия председател и водач на листата тук Делян Пеевски, заяви Халил Летифов.

Имам една молба към вас – тук сме поне 6128 човека, всички да извадим телефоните, да включим фенерчетата и да предадем поздравите на кърджалийци на цяла България, на всички депесари, на д-р Ахмед Доган и Делян Пеевски и да се поздравим с успех на изборите в неделя. Ние изпращаме послание за любов, за разбирателство, за единение, за просперитет на всички нас, каза още Халил Летифов.

В концерта участваха попфолк звездите Софи Маринова, Преслава и Меди.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!