Христо Проданов – БСП: Бъдещето на Кърджали зависи от всички нас! Парламентарни избори 2024

Има една известна фраза „Дойдох, видях, победих“. Твърде амбициозно в моя случай, затова ще я попроменя – „Дойдох в най-красивата част на България, видях добрите хора и проблемите им, ще работя за тях в българския парламент“.

Всъщност често идвам в Кърджали, усещам пулса на града, особено въпросите, свързани с развитието на туризма в региона. Считам се за приятел на много от Вас не само по линия на БСП, а и в личен план. Притеснява ме еднопартийното управление и съм го заявявал многократно. Вярвам, че този прекрасен български край има нужда от добро управление – не от една-единствена политическа сила, а от силни личности с професионални качества, които в сговор и сътрудничество да водят кърджалийци към просперитет.

По време на кампанията не успях да обърна внимание на всички Ви, но през следващия ми мандат в парламента ще бъда често при Вас и ще решаваме заедно въпросите, които Ви вълнуват.

Уверявам Ви, че ще представлявам Кърджали в Народното събрание на Република България с мисъл за утрешния ден и с радост от общуването с Вас. Опитът ми от шестте мандата като народен представител и топлото отношение към Кърджали от времето, когато бях министър на туризма, ми дават основание да обещая, че ще бъда Вашият глас в законодателния орган на България и евентуално в изпълнителната власт.

Съдбата на Кърджали е във Вашите ръце на 9 юни. Номерът в интегралната бюлетина е 24.  Говорейки за Кърджали, някои от Вас ме нарекоха мечтател. Силните мъже по дефиниция работят за осъществяване на своите мечти. Позволете ми да мечтая с Вас!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *