Синдикатът на българските учители проведе учителска спартакиада в Ардино

Гюнер ШЮКРИ

Работещите в сферата на образованието от община Ардино, след няколко годишно прекъсване от пандемичните ограничения, под ръководството на Синдиката на Българските Учители (СБУ) и под егидата на кмета на общината инж. Изет Шабан, проведоха поредната Учителска спартакиада в спортните съоръжения на Средно училище  „Васил  Левски“.

Програмата на спартакиадата включваше различни спортове – волейбол, баскетбол, тенис на маса, бадминтон, дартс, шахмат и теглене на въже.

Спортното мероприятие бе уважено от кмета на община Ардино инж. Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям. То бе открито от председателя на Общинската организация на СБУ в Ардино Азис Мурад. Приветствие пред всички участници и гости на Спартакиадата произнесе кметът инж. Изет Шабан, който спомена за добрите взаимоотношения на местната власт и СБУ. Призова участниците да продължават с физическата активност и упражненията със спорт, за да избегнат допълнителното психическо напрежение в професионалния си  живот.

За най-активните, организаторите бяха предвидили Грамоти, които заслужиха съответно най-добре представилите се в комплексната надпревара в различните спортни дисциплини.

 

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *