Скъпи деца, бъдете повод за гордост и радост, пожела кметът Ерол Мюмюн /ВИДЕО/ Пъстър първоюнски празник събра малчугани и родители в Градската градина

Ваня ИВАНОВА

Община Кърджали и Общински детски комплекс организираха традиционно Първоюнски детски празник в Градската градина на Кърджали.

Програмата започна с изпълнения на талантливите момичета и момчета от ДВГ„До Ре Ми”, Школа за модерни и спортни танци и Театрално студио към ОДК.

Кметът на олбщината Ерол Мюмюн поздрави малчуганите като им пожела да бъдат повод за гордост и радост и посъветва родителите да съхранят  невинността на детството и да запазят в сърцата си онзи жив пламък, който не угасва.

Децата се включиха и в различните арт работилници – „Рисунка на асфалт”, „Рисунка на лице“,  „Микрофонът е ваш“ и „Забавна работилничка”.

Община Кърджали е поканила още специални гости за празника – Научно шоу „Щура лаборатория“, което от 18 ч. ще потопи децата в света на науката с атрактивни експерименти с течен азот и други забавления, а след това мечокът Айси ще покани всички на щура дискотека.

Снимки: Ваня Иванова

Последвай ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *