Това тротоари ли са на улица „Мара Михайлова“ в центъра на Кърджали, питат граждани

Кметът на община Кърджали Ерол Мюмюн даде днес със символична първа копка началото на ремонтни дейности  на десет улици в кварталите „Студен кладенец“ и „Байкал“. Те включват не само цялостно асфалтиране на пътното платно, но и реконструкция на тротоари и бордюри.

Вчера пък стартира ремонтът  на шестнадесет улици в квартал „Възрожденци“.

Във връзка с това живеещи на улица „Мара Михайлова“  в централната част на града изразиха надежда, че най-после и тяхната улица  може да бъде ремонтирана. Очакват скоро първа копка. Това тротоари ли са, питат те.  Наистина тротоарите по улица „Мара Михайлова“  в участъка от Дома на културата до автогарата са в окаяно състояние, едва ли има друга такава улица в града. И това е от години.  По тях не може да се минава.  Корените на огромните дърветата са изкъртили, изпочупили и повдигнали плочките.  Пешеходците са принудени да се движат по пътното платното, с което е застрашена тяхната безопасност.

Снимки: Валери НЕДЯЛКОВ

 

Последвайте ни и във Facebook

2 Отговори

  1. Анонимен каза:

    Да това са днес тротоарите в един областен град като Кърджали след 34 години демокрация на държава членка в ЕС от едни пишман политици . Да не говорим за булевардите и улиците . Нали има евродепутати и от Кърджали които само си получават заплатките, командировъчни и други народни облаги за несвършена никаква работа . За местните депутати да не говорим . До 09.06.2024 г. всичко ще бъде отремонтирано . Сега не трябва да се критикуват защото предстоят избори .

  2. Анонимен каза:

    Tazi ulitsa ot mnooooogo godini e taka!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *