Ерсин Юмер: ДПС има ясна визия за развитието и бъдещето на малките населени места Парламентарни избори 2024

Кандидати за народни представители се срещнаха с жителите на момчилградските села Соколино, Прогрес, Пиявец и Сенце

Моделът на работа на ДПС „поет и изпълнен ангажимент“ трябва да се пренесе в национален мащаб, за да могат жителите на всяко населено място да усеща силната подкрепа на държавата. За това призоваха от момчилградските села Соколино, Прогрес, Пиявец и Сенце по време на срещите с кандидатите за народни представители от ДПС Сейфи Мехмедали и Ерсин Юмер. Заедно с тях бяха и кметът на Община Момчилград Илкнур Кязим, общинският лидер на Младежко ДПС Ерсин Сунай, общински съветници и кметове на кметства от ДПС.

На предстоящите на 9 юни избори тях ДПС се явява с разпознаваеми и доказани личности, които се ръководят от разбирането да бъдат винаги до хората.

Реализираните проекти през последната година в Община Момчилград, голяма част от които със съдействието на Парламентарната група на ДПС и нейният председател и водач на листата с народни представители в Кърджали Делян Пеевски, трябва да продължат с пълна сила, заявиха присъстващите на събранията. Те бяха категорични, че България има нужда от стабилност, за да се реализират не само нови инвестиции, но и да се подобри жизненият стандарт на хората по всички места на страната.

„Девизът на ДПС на тези избори е „Заедно с хората“, защото решаването на техните проблеми е основен наш ангажимент. Важно е да бъдем отново единни и заедно за едно по-добро бъдеще на България“, заяви кметът на Община Момчилград Илкнур Кязим.

Кандидатът за народен представител Ерсин Юмер декларира, че ДПС има ясна визия за развитието и бъдещето на малките населени места. Нека да подкрепим нашите кандидати с номер 28 в бюлетината за народни представители и за членове на Европейския парламент“, призова Сейфи Мехмедали.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Последвайте ни и във Facebook