Александър Тунчев заменя Николай Киров в Арда

Арда ще има добре познат наставник през следващата кампания. Става дума за Александър Тунчев, който ще наследи Николай Киров, научи „Мач Телеграф“. Бившият капитан на Локомотив (Пловдив) напусна Кърджали след загуба с 0:4 от Левски в края на февруари, когато бе заменен от Николай Киров, съобщава ТОПСПОРТ.

След като Арда не успя да класира за баража за Европа, Белия загатна, че най-вероятно ангажиментът му към отбора от Кърджали приключва с края на сезона.

„Не сме коментирали нещата с ръководството дали аз ще водя през новия сезон. Бях се зарекал, че няма да поемам отбор в движение, но когато се обадиха от Арда нямаше как да не направя компромис“, заяви Киров след успеха над Ботев (Пловдив) с 1:0.

Александър Тунчев бе спряган за завръщане в Локомотив (Пловдив), но отказа отново да работи с Христо Крушарски. Така той пак бе потърсен от Арда и изглежда, че за втори път ще поеме юздите в Кърджали. По време на първия си престой той записа 64 мача във всички турнири, в които записа 29 победи, 14 равенства и 21 загуби.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *