Дънди оборудва две зали за деца и тийнейджъри в крумовградското читалище Златодобивната фирма продължава да инвестира и в духовността, и в знанието

Нов живот

Ръководството на Народно читалище „Христо Ботев 1914” в Крумовград посрещна представители на „Дънди Прешъс Металс Крумовград” ЕАД, водени от инж. Ирена Цакова, изпълнителен директор на „Дънди Прешъс Металс Крумовград”, за да разгледат обновените със средства от фирмата две стаи за деца и тийнейджъри.

Залата, обособена за най-малките, ще даде възможност за интерактивни игри, занимания по интереси, като същевременно с това ще бъде и място за релакс.

Тийнейджърската стая ще бъде място за провокиране на мисленето и развитие на въображението, чрез образователни игри, занимания по математика, писане, изработване на проекти и интерактивни читални.

Председателят на читалището Атанаска Георгиева изказа своята и на читалищното настоятелство, огромна благодарност към цялото ръководство на „Дънди Прешъс Металс Крумовград” ЕАД, за вярата и съпричастността към желанието им да продължават да инвестират в духовността и знанието.

Последвай ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *