На добър час пожелаха на Випуск 2024 при СУ „Васил Левски“ в Крумовград!

Животът на човек е изпълнен с различни по важност моменти – емоционални, силни и тревожни, радостни и дълбоки, безгрижно щастливи или драматично преломни.

13 май 2024 година бе един от тези моменти за зрелостниците от Випуск 2024. Прекрасен майски ден – празник, изпълнен с радост, вълнение и разбира се, малко тъга. Изминаха дванадесет години  на труд и усърдие, сълзи на отчаяние и усмивки от радост, изпитания на волята, на ума, на характера. Последният училищен звънец беляза края на ученическите години и началото на едно ново пътешествие – живота.

Учители и  ученици, родители и гости превърнаха в празник изпращането на Випуск 2024 година. С аплодисменти всички посрещнаха 83 зрелостници заедно с техните класни ръководители – Севда Димова, Здравка Пачева, Даниела Гунчева и Шенай Хасан.

Тържествената церемония започна с посрещане на училищното знаме, изслушване на химните  на Република България и на Европейския съюз.

Тържественото изпращане продължи с ритуал по предаване на  знамето на училището-символ на духа.

В своята реч по случай изпращането директорът г-н Цветан Терзиев се обърна  към зрелостниците от името на педагогическия колектив с думите: „ Горди сме, че бяхте част от 110-годишната история на  СУ „Васил Левски” – Крумовград. Бъдете отговорни и достойни хора, бъдете толерантни и трудолюбиви! Посрещайте трудностите смело, а успехите с идеята, че можете и още! Бъдете  здрави  и  креативни! Помнете, че младостта ви е най-могъщото  предимство! Превърнете трудностите в победи, а мечтите си в реалност! Не се отказвайте от тях! Борете се за тях! Вярвайте, че най-много успехите ви зависят от вас! И не на последно място: както полагахте усилия за издигане на авторитета на училището ни, правете същото и за себе си, и за нашия град, и за нашата Република България!“

 Пожела им здраве и попътен вятър, с лекота да преодоляват трудностите и да съхранят човешкото в себе си.
Директорът благодари на родителите за тяхната отзивчивост, подкрепа и за доверието към учителите и служителите в него.
Изявилите се дванадесетокласници получиха грамоти и предметни награди за отличен успех, активна извънкласна  и спортна дейност.
Заместник-кметът г-жа Неждие Акиф поднесе поздравителен адрес от името на Себихан Мехмед – кмет на Община Крумовград.
Трогателен поздрав към всички учители и благодарност за тяхната всеотдайност изказаха учениците от ХІІ клас.

Класните ръководители на ХІІ клас поднесоха послания на зрелостниците. Пожелаха им да бъдат здрави, позитивни, изпълнени с мечти и силни, за да ги постигат, да съхранят емоциите, приятелите и мечтите си.

Дванадесетокласниците се разделиха  със знамето на училището, с училището си, и с преподавателите си, за да се отправят към мечтите си, за да градят бъдещето си.

На добър час, момичета и момчета от Випуск 2024 година!

 

Последвай ни във Facebook

 

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *