С танците на „Крумовградските готини баби“ отбелязаха Деня на християнското семейство

Клуба на пенсионера и хората с увреждания, съвместно с НЧ „Христо Ботев – 1914“ гр. Крумовград организираха празник, по повод 21 ноември – Деня на християнското семейство.

Гост на празника беше г-жа Тюрдиева – директор на дирекция „Образование и социални дейности“ към Общинска администрация Крумовград. Тя поздрави присъстващите с празника, като им пожела да бъдат здрави и сплотени, а в клуба на пенсионера и хората с увреждания да цари хармония и разбирателство.

От името на кмета на общината, г-жа Тюрдиева прочете поздравителен адрес. В него Себихан Мехмед казва „Семейството е всичко в този свят, обичайте любимите си хора, ако мечтаете за тази благодат, раздавайте до болка, без умора!“.

Специални гости на празника бяха малчугани от Детска градина „Митко Палаузов“ гр. Крумовград. Те зарадваха бабите и дядовците със стихове.

Празникът продължи с песни посветени на приятелството и на Крумовград, изпълнени от група „Млади сърца“ към Пенсионерско дружество. С танци се включиха и „Крумовградските готини баби“.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *