Канят малки таланти от Черноочене на международен фестивал

Исмет ИСМАИЛ

Алмира Мустафа и Енес Алейтин от Детска градина „Знаме на мира“ с. Черноочене получиха официална покана за участие в четвъртото издание на Международния фестивал на изкуствата „Karnolsky Summer Camp“, което ще се проведе от 16 до 21 август 2023 г. в курортен комплекс Слънчев бряг.

В конкурса, организиран от Арт Център Кърнолски под патронажа на Янка Такева,  председател на Синдиката на българските учители, ще участват талантливи деца и младежи от над 12 държави, които ще се състезават в четири категории: вокал, танц, оркестри и фолклор.

Припомняме, че малчуганите от Детска градина „Знаме на мира“ в Черноочене бяха сред най-малките участници на юбилейният 20-ти международен детски етно фестивал „Децата на Балканите с духовност в Европа“ в курортното село Минерални бани.

Участниците на възраст от 4 до 35 години могат да се състезават в различни жанрове, сред които класически балет, съвременен танц, характерен танц, спортни танци, акро танц, поп, джаз, рок, евъргрийн, детска песен и др.

Международното жури ще се състои от български и чуждестранни професионалисти в областта на изкуствата, включително вокални педагози, музикални продуценти, хореографи и диригенти.

Karnolsky Summer Camp има за цел да предостави платформа на млади таланти, които да покажат способностите си и да засилят артистичното си развитие.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *