Президентският секретар Димитър Стоянов показа документ, че наше оръжие отива в Украйна през Афганистан

Президентският секретар Димитър Стоянов показа на страницата си във Фейсбук част от документ, в който пише, че оръжейна пратка пренасочва крайната си дестинация от Ислямска република Афганистан към Украйна, пише „24 часа“.

Това той направи в страницата си в социалната мрежа, след като вицепремиерът Корнелия Нинова и нейният началник на кабинет Калоян Методиев твърдят, че държавният глава разпространява лъжи, а целта му била свалянето на кабинета.

Стоянов не дава никакви уточнения, какъв е документът, а и показва само част от него. Но е написал: „Някои са абонирани за лъжата. Ма тя е и заразна тази болест с лъгането след като се предава от министър на началник на кабинет“, пише главният секретар на президента Румен Радев.

 

По-рано днес Димитър Стоянов коментира в профила си във Фейсбук и думите на премиера Кирил Петков пред „Гардиън“, че ако президентът назначи служебен кабинет, той ще спре „помощта“ за Украйна. Впоследствие се наложи Нинова да опровергава думите на Петков, като за пореден път обяви, че не е разрешила „нито един патрон“.

Източник: Гласове

1 Отговор

  1. Анонимен каза:

    Това се знаеше от народа. Но защо управляващите политици заедно с така нареченият Министър председател Киро – канадският лъжеха по медиите, че никакво огнестрелно оръжие не се изнася за Украйна. Червената лидерка колко пъти заявяваше, че българско оръжие също не се изнася за Украйна. Е на кого да вярваме ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *