Октомврийският припек не донесе голове на Локомотив (Сф) и Крумовград

Локомотив (София) и Крумовград завършиха 0:0 в двубой от 12-ия кръг на efbet Лига. Двата отбора изиграха равностоен мач в “Надежда”, но така и не успяха да зарадват феновете с попадения. Освен че нямаше голове, отборите не предложиха и почти никакви сериозни опасности или удари към някоя от двете врати. Така закономерно си разделиха по една точка.

По този начин след днешната среща Антон Велков все още няма победа откакто се завърна начело на Локомотив, след като в предишния си мач допусна обрат от Спартак (Варна). Крумовград от своя страна продължава серията си без загуба и вече четири срещи подред не познава вкуса на поражението.

Първата добра възможност се откри в 9-ата минута, когато недобре отиграна топка дойде при Матеус Соуса, който овладя с глава и стреля от въздуха от удобна позиция в наказателното поле. В последния момент обаче Диме Димов успя да блокира удара и да предотврати опасност пред Любенов.
В следващите минути интересни ситуации липсваха. В 22-ата Диего Рапосо стреля от дистанция, но топката премина над напречната греда. В 37-ата минута след добро разиграване от страна на Крумовград Диего Рапосо овладя мека топка на гърди и стреля със задна ножица. Въпреки красивото отиграване обаче кълбото излезе в аут.

До края на първото полувреме така и не падна гол. В 45-ата минута Ацка свали с глава към Аралица след центриране от пряк свободен удар. Нападателят стреля директно от въздуха от малък ъгъл, но крайно неточно. Така двата тима се оттеглиха при резултат 0:0.

В 48-ата минута дойде и първият точен удар в срещата. Тогава Анте Аралица отправи изстрел с глава след центриране, но право в ръцете на Янко Георгиев.

До края на двубоя така и не успяха да паднат попадения. Локомотив имаше няколко нелоши атаки, но не застраши вратата на Крумовград. В 88-ата минута Светослав Диков засече центриране с глава, но прати топката покрай вратата. По този начин срещата завърши 0:0.

С това равенство Локомотив се изкачва поне временно до 12-ото място с 11 пункта. Крумовград от своя страна е 9-ти с 14.

Източник: Спортал

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *