53-годишен опита да подкупи полицай, подхвърли му 150 евро Дрегерът отчел 3,03 промила в кръвта на шофьора на Мерцедеса, нямал и книжка за управление на МПС

Неправоспособен водач, управлявал след употреба на алкохол и предложил подкуп на полицаи е задържан в РУ-Кърджали. Около 13,40 часа вчера полицейски служители спрели за проверка в Кърджали лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 53-годишен.

Преди да бъде извършен тест за алкохол, водачът хвърлил 150 евро на седалката на патрулния автомобил. Служителите на МВР незабавно подали сигнал в дежурната част. На място е изпратена оперативна група, която е извършила оглед. Пътни полицаи тествали водача за употреба на алкохол с техническо средство, което отчело 3,03 промила. Отказана била кръвна проба за химически анализ.

При направена справка се изяснило, че мъжът никога на е притежавал свидетелство за правоуправление на МПС. По случая е образувано бързо производство за предложен подкуп на длъжностни лица. Автомобилът е иззет и е на съхранение в ОДМВР-Кърджали.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *