ДПС – Ново начало в област Кърджали откри предизборната си кампания

Нов живот

В препълнена зала на Дома на културата бяха представени кандидатите на ДПС-Ново начало в 9 МИР Кърджали, с което партията даде начало на предизборната си кампания за предстоящите избори за Народно събрание на 27 октомври 2024 г.
Водач на листата е Ерол Мюмюн, кмет на община Кърджали и член на ЦОБ на ДПС. На второ – кметът на община Джебел Неджми Али, трети е кметът на Черноочене Айджан Ахмед. На четвърта, пета и шеста позиция са настоящите депутати .Байрам Байрам, Елван Гюркаш и д-р Айтен Сабри. Седми е председателят на Общинския съвет в Джебел Сейфи Мехмедали. Осми е Бейхан Хайрула от Ардино, девети -Самет Хасан от Кирково, десети – арх. Тунджай Тахир от Крумовград.
В изказването си пред привърженици и активисти Ерол Мюмюн посочи, че когато се работи за хората и с хората заедно, нещата се получават. А за да има успешен и модерен Кърджали, трябва да има силно представителство в управлението, в парламента. „Това е нашата мисия, това е нашата кауза. И ние вярваме в нея.“, категоричен е кмета на община Кърджали.
Гости бяха Станислав Анастасов – заместник председател на ДПС, народен представител, водач на листа в 16 МИР Пловдив-град, Цветан Енчев, член на ЦОБ на ДПС, народен представител, водач на листата във Видин,Едиз Саидов, водач на листа в 23 МИР София, Рахим Юмерефенди, водач на листа в 24 МИР София,Шендоан Халит, народен представител, кандидат в листата на ДПС-Ново начало в област Стара Загора, Тунджай Йозтюрк и Метин Качан – кандидати на ДПС – Ново начало в листата в област Стара Загора.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *