Цирк Арена пристига в Кърджали, опъва шапито на паркинга на Пазара Преставленията са от 25 до 29 септември

Ваня ИВАНОВА

Цирк «Арена» пристига в Кърджали. Опъва шапито на паркинга до Пазара. Ще остане от 25 до 29 септември. Представленията през седмицата започват от 18:30 ч. В  събота (28.09) ще има 2 представления – от 16:00 и от 18:30 ч., а в неделя началниат час е 17 ч.

Зрителите ще могат да видят невероятното шоу с мотори – Freestyle Motocross за пръв път под български цирков купол. Оптимус Прайм ще се завърне от планетата Кибертрон с танцова стъпка и светлинно шоу. Гравитацията на Земята ще пребори и жената, която се държи само на косата си. Нищо не би било същото без Свилен Кехайов на манежа, който ще представи черният жребец Торнадо. Кралицата на манежа – Мадлен Романова ще представи най-невероятните гълъби и пуделите Джони и Роки, както и кралския пудел Перла. В програвата участва и Роман Андреевич – най-бързият жонгльор в света. Тази година той спечели титлата сред юноши от всички континенти.

За доброто настроение ще се погрижат любимият на малки и големи – клоунът на Цирк „Арена“ Мишо, като и балетът, в който ще танцува дори и камилата Степа.

Билети – онлайн на https://circusarena.bg/ или от касата на цирка:

За деца 3-10 год.: 10 лв. за редове, 15 лв. за ложа

За юноши 11-16 год.: 15 лв. за редове, 20 лв. за ложа

Възрастни: цена на билет 20 лв. за редовете, 25 лв. за ложа

За дечица до 2 годинки, стоящи у родител, входът е безплатен

Касата на цирка работи всеки ден от 10:00 до началото на представленията

 

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *