В листата на ДПС – Ново начало няма дерибеи и компрометирани хора, заяви водачът Ерол Мюмюн Всички кандидати са изключителни професионалисти

Нов живот

Нашата листа е сплав от изключителни професионалисти, млади хора – надежда за по-доброто бъдеще на България и на област Кърджали. Няма дерибеи, няма компрометирани хора. Това заяви кметът на Кърджали Ерол Мюмюн, след регистрацията в РИК на кандидат-депутатската листа на ДПС – Ново начало, на която е водач.

Той обясни, целта на кампанията им е постигане на максимален резултат.

Винаги сме водили позитивна предизборна кампания, така ще е и този път. Ще си представим нашата програма, ще отправим нашите послания към всички граждани и разчитаме на силна подкрепа, увери кметът на Кърджали.

Припомняме, че ДПС-Ново начало регистрира пълна листа с водач Ерол Мюмюн, следван от двама свои колеги – кметовете на Джебел Неджми Али и Черноочене Айджан Ахмед. Следват народните представители от настоящия парламент Байрам Байрам, Елван Гюркаш и Айтен Сабри. Седмото място е за Сейфи Мехмедали, председател на Общинския съвет в Джебел. Следват треньорът по тенис на маса Бейхан Хайрула от Ардино, Самет Хасан от Кирково и Тунджай Тахир от Крумовград.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *