Тенисистът на ТК „Кърджали“ Атанас Иванов записа нови точки за световната ранглиста

Нов живот

Отлично представяне на Атанас Иванов на трите силни международни турнира по тенис за юноши до 18год. от веригата ITF – J60 проведени през изминалият месец на кортовете в градовете Бургас, Варна и София. Тези турнири са прекрасна възможност за младите български таланти да играят на високо ниво и да печелят точки за световната ранглиста.

Състезателят на ТК “Кърджали“ от град Кърджали успешно преодоля трите кръга на квалификациите и в трите турнира, като постигна победа и в основната схема на турнира в Бургас. Успешното представяне на Атанас Иванов в този турнир продължи и в играта на двойки, където заедно с Мартин Латинчев победиха с 2:0 сета двойката тенисисти от Румъния и Австрия.

Силния сезон за Наско продължава след като през годината записа сериозни успехи – Шампион на държавен турнир по тенис на двойки за юноши до 18год, 11-то място в националната ранглиста по тенис до 18 год., записва победи и в турнирите по тенис вече и при мъжете, каза още за читателите на „Нов живот“ треньорът на ТК “Кърджали“ Селями Местан.

 

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *