Празник на спорта обедини 70 доброволци и хора с увреждания от Кърджали Туристическият център организира „Заедно за равни възможности“

Нов живот

На 20 септември в Кърджали се проведе вдъхновяващ спортен празник под надслов „Заедно за равни възможности“, организиран от Туристическия информационен център към Община Кърджали, Община Кърджали и дневен център „Надежда“. Събитието се състоя в лагера на Широко поле и събра над 70 участници – хора с увреждания, доброволци и партньори от различни организации.

Доброволците от Туристическия информационен център, заедно с доброволци от БЧК и членове на  Спортно-интелектуален клуб „Ахридос“, играха ключова роля в организацията и провеждането на събитието. Те осигуриха необходимата подкрепа на участниците, като гарантираха, че всеки се чувства комфортно и включен в забавленията.

Този празник е символ на общност и солидарност. Ние вярваме, че спортът е за всеки, независимо от възрастта или физическите възможности. Заедно доказваме, че когато сме обединени, можем да постигнем всичко.

Празникът „Заедно за равни възможности“ беше още една стъпка в посока на социалната интеграция и равноправието за хората с увреждания в региона, като постави фокус върху важността на подкрепата и активното участие на цялото общество.

 

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *