Прокуратурата в Кърджали наблюдава досъдебното производство за опит за умишлено умъртвяване на дете Майката е скочила от третия етаж заедно с детето си, задържана е за 24 часа

  • В пловдивска болница се борят за живота на малкото

Нов живот

Окръжна прокуратура – Кърджали наблюдава досъдебно производство за извършен опит за умишлено умъртвяване на дете на 1 година и 5 месеца – престъпление по чл. 115 във вр. с чл. 18 от Наказателния кодекс.

Извършени са оглед на местопроизшествие, разпити на свидетели. Към момента е установено, че лицето е пострадало при падане от третия етаж на сграда в град Кърджали.

Към настоящия момент не е привлечено обвиняемо лице. По досъдебното производство предстои извършването на процесуално-следствени действия за изясняване на фактите.

Това гласи официалната информация от Апелативна прокуратура – Пловдив.

Както „Нов живот“ вече съобщи, майка, отседнала с двете си деца в кърджалийски хотел, в ранната утрин, преди 4,30 часа, на 19 септември е скочила с най-малкото от третия етаж. Вследствие на падането детето е с тежка мозъчна травма и е откарано в пловдивската болница „Свети Георги“, а извършителката е задържана.

Източници твърдят, че тя е от хасковското село Маслиново и на 20 години.

Последвайте ни и във Facebook

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *