Детска ясла 5 не отвори врати на първия учебен ден Строителни схеми попречиха на ремонта, кметът Ерол Мюмюн обеща в най-скоро време да ги осветли

Валентина ИВАНОВА

След като откри във вторник две пристройки в детските градини „Чайка“ и „Щастие“, кметът Ерол Мюмюн даде кратък брифинг на присъстващите журналисти.

На въпрос на „Нов живот“ защо детска ясла 5 не отвори врати на първия учебен ден, както градоначалникът беше обещал, Ерол Мюмюн отговори, че до няколко дни ще излезе с интересни разкрития за схеми от близкото минало.

В най-скоро време на бял свят ще излезе голата истини как се е работило назад през годините при обществени поръчки, как някои хора са действали с обръчи от фирми. Няма да влизам в популизъм, а ще представя факти и доказателства, обясни градоначалникът.

Той добави, че благодарение на бързите и адекватни действия на ресорния заместник кмет Веселина Тихомирова, децата, приети в ясла 5, са били разпределени своевременно в други детски заведения.

Нито едно дете няма да бъде ощетено по някакъв начин, нито едно няма да остане без занятия. Децата са ни топ приоритет. Няма да отстъпим от него, категоричен бе кметът.

 

Последвайте ни и във Facebook

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *