Kметът на Джебел Неджми Али: Пожелавам на всички успешна и ползотворна учебна година Ръководството на Общинската администрация уважи тържествата във всички пет училища в региона

„Образованието е двигателят на всяка положителна промяна в обществото и затова ние неуморно работим за създаването на по-добра и подкрепяща среда за обучение. Защото вярваме, че инвестицията в образованието е инвестиция в нашето бъдеще – бъдеще, в което децата ни ще растат като знаещи, мислещи и ангажирани граждани.

Нашата цел е да направим училищата не просто учебни заведения, а истински центрове на знание и култура, където учениците не само да се учат, но да творят и създават, черпейки вдъхновение от богатството на нашите традиции“, обяви кметът на Джебел Неджми Али при откриването на новата учебна година.

Всички 38 първолаци в общината получиха пълен комплект пособия за училище, подарък от кмета.

Ръководството на Общинската администрация уважи тържествата във всички пет училища в региона. Представители имаше в СУ ,,Христо Ботев“- Джебел, ПГ ,,Руска Пеева“, школата ,,Христо Смирненски“ – с. Рогозче, ,,Васил Левски“ – с. Устрен и СУ ,,Паисий Хилендарски“ – с. Припек.

„Този момент е изпълнен с вълнение и надежда, който ни връща към спомени за нашите първи стъпки в училище, към трепета и очакването на нови знания, открития и приятелства.

През тази учебна година отново сме вложили усилия, за да подобрим условията за обучение, да осигурим уютна и мотивираща среда за нашите деца и техните преподаватели. Стремим се да направим всичко необходимо, за да могат нашите ученици да развиват не само академичните си способности, но и своите таланти и креативност. Продължаваме заедно да работим усилено, за да може Джебел да продължи да се утвърждава като модерен и динамично развиващ се европейски град. Този успех се дължи на общите ни усилия и на споделената ни визия за бъдещето.

Образованието е един от основните стълбове в развитието на нашата община, чрез което предаваме знание и обогатяваме културните ценности на подрастващото ни поколение. Може да се гордеем с нашите деца, които обогатяват културния календар с техните изяви по време на празниците и събитията в Джебел.

Те ни показват не само своя талант и креативност, но и своята свързаност с нашите традиции и обичаи. Затова ви приканваме да продължите да участвате активно в обществения живот на общината, да споделяте своите дарби и да бъдете гордостта на нашия град.

Пожелавам на всички Вас успешна и ползотворна учебна година, изпълнена с нови знания, постижения и радостни моменти!

Честит първи учебен ден!“, посочи в словото си кметът Неджми Али.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *