ДПС – Ардино от крилото на Доган го номинира за водач на листата за област Кърджали

Гюнер ШЮКРИ

д-р Ахмед Доган единодушно бе номиниран да води листата на ДПС /без Пеевски/ 9-ти Многомандатен избирателен район в Кърджали за предстоящите парламентарни избори на 27 октомври. Това стана ясно след проведеното разширено заседание на Общинския съвет  от крилото на Сокола в Ардино. На партийното събитие, което се проведе в залата на читалище „Родопска искра“ присъстваха кметът на община Ардино инж. Изет Шабан, областният председател на ДПС в Кърджали Ресми Мурад, председателят на общинската организация на ДПС Шахин Байрамов, председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям и други.

Председателят на Общинската организация Шахин Байрамов запозна присъстващите с решенията на Централното оперативно бюро (ЦОБ) на ДПС, както и с критериите и процедурите за номиниране на кандидати за народни представители в Народното събрание на Република България от листата на ДПС.

Съгласно правилата, процедурите и критериите за номиниране на кандидати за народни представители, разширеното заседание изпраща 15 кандидатури за одобрение от Областния съвет на ДПС / без Пеевски/ в Кърджали.

 

Последвайте ни и във Facebook

 

1 Отговор

  1. пак ли каза:

    точно същото се случи първо в Крумовград и сега в Ардино и така до края на света …. Иди кажи, че не е решение спуснато от… където и да е

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *