С незабравимо тържество в Крумовград Дънди отбеляза Деня на миньора (Снимки+Видео)

  • На сцената се качиха Графа, група «Сигнал», оркестър «Канарите» и други изпълнители
  • Томбола раздаде 30 награди, най-голямата – 65-инчов телевизор

 

Валентина ИВАНОВА

Както всяка година, Денят на миньора се превърна в истински празник в Крумовград. Златодобивната компания „Дънди Прешъс Металс“ организира незабравимо парти на градския стадион, посветено на професионалния й празник и на закрилника и патрон на миньорите Свети Иван Рилски.

Тържеството на 16 август започна с поздравление от Ирена Цакова, изпълнителен директор на „Дънди Прешъс Металс Крумовград», която се обърна към празнуващите с вълнение: Обичайте си професията, тя дарява най-важното на света – ресурсите. Горда съм да бъда част от този страхотен екип, реализирал  неоспорими постижения. Респект към труда ви, колеги!

 

Кметицата Себихан Мехмед благодари на фирма „Дънди Прешъс Металс“, че е дала възможност на община Крумовград да се развива, така че всички нейни жители да има самочувствието на европейци. Нека вашият покровител Свети Иван Рилски сбъдва всичките ви мечти и надежди, пожела на миньорите Себихан Мехмед.

Двете дами изтеглиха имената на късметлиите от проведената томбола. Раздадени бяха 30 награди, най-голямата – 65-инчов телевизор.

 

След това на сцената последователно се изявиха самодейци от Крумовград и професионални изпълнители и състави от различни жанрове като оркестър „Канарите“, Веси Бонева, рок динозаврите от група „Сигнал“ и любимецът на българската публика Влади Ампов-Графа. Под огромните шатри се предлагаха специалитети, приготвени от местни продукти.

Веселието продължи до късно през нощта и остави незабравими спомени у всички присъстващи.

 

 

Последвайте ни и във Facebook

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *