Стягат игрището в парк Арпезос север, задава се турнир по плажен волейбол Традиционното състезание за купа „Емона“ в Кърджали ще се проведе на 31 август и 1 септември

Валентина ИВАНОВА

Президентът на ВК „Арда“ Милко Багдасаров, който е и шеф на Комисията по плажен волейбол към Федерацията, поведе бригада от доброволци, която почисти игрището и трибуните в парк „Арпезос север“. Там на 31 август и 1 септември ще се играят мачовете от традиционния турнир за юноши и девойки за купа „Емона“

В състезанието имат право да участват волейболисти, родени след 1 януари 2008 година. Това съобщи за «Нов живот» президентът на Волейболен клуб «Арда» и шеф на Комисията по плажен волейбол към БФВ Милко Багдасаров.

Турнирът е част от националната верига за подрастващи на Българската федерация по волейбол и се провежда под егидата на Министерството на младежта и спорта, със съдействието на община Кърджали.

В основна схема ще участва 8 отбора юноши и 8 отбора девойки. Тече записване на телефона на Иван Халачев – 0878824018, което ще продължи до 25 август 2024 г.

 

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *