Група „Хоризонт“ с концерт за Дните на Ардино

Гюнер ШЮКРИ

Община Ардино ще зарадва своите жители и гости на 7 август (сряда) от 20.00 ч. на централния градски площад с голям рок концерт на група „Хоризонт“ в рамките на „Дните на Ардино 2024“. Музикалното събитие е част от най-мащабната кампания в България в подкрепа на българската музика „Изпей „Обичам те” на български”  и ще се проведе под патронажа на кмета на община Ардино инж. Изет Шабан.

Култовата българска рок банда „Хоризонт“ ще изсвири на живо едни от най-обичаните български рок хитове на всички  времена, както и свои емблематични парчета. Техните концерти, където и да са, предизвикват голям интерес сред публиката, която ще пее заедно с „бандата“ песните с които са израснали няколко поколения фенове на българския рок.

Група  „Хоризонт“ има вече над 4 000 концерта зад гърба си на няколко континента от самото си създаване през 1984 г. Имат 5 албума и много богат опит на сцената. В момента групата работи по своя шести албум. Тази година групата става на 40 години.

„Хоризонт“ имат впечатляващи участия и в много престижни международни фестивали. В групата са: Валери Славчев – китара и вокал, Валери Иванов – бас китара, вокал Димитър Бенков – клавишни, вокал Михаил  Желев  – барабани.

Концертът на група „Хоризонт“ гарантирано ще остави дълготрайни спомени в сърцата на жителите на община  Ардино, както и на гостите,  които ще имат удоволствието да присъстват на него, и ще се превърне в запомнящ се акцент в културният календар на общината.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *