Туристическият център в Момчилград посреща първите си посетители Намира се в в сградата на спортния комплекс "Наим Сюлейманоглу"

Нов живот

Туристически информационен център – Момчилград популяризира забележителностите на общината. Той се помещава в сградата на спортния комплекс „Наим Сюлейманоглу“ в центъра на града и вече посреща първите си посетители. Тук туристите ще могат да получат пълна информация за културно-историческото наследство в общината, за актуалните възможности за туризъм, за местата за хранене и настаняване, за текущи и предстоящи събития, както и за местните специалитети в района – месни и млечни продукти, вино, мед и техните производители.

Културно-историческото наследство на община Момчилград винаги е будило голям интерес сред туристите и гостите на града. Освен вече популярните туристически обекти като Татул и Харман кая на територията на общината има десетки природни и исторически забележителности, за които посетителите ще могат да се информират.

Туристическият информационен център се финансира от Държавен фонд “Земеделие” по спечелен проект на Община Момчилград чрез МИГ “ Момчилград – Крумовград”. Целта е община Момчилград да се превърне в дестинация с устойчив туристически продукт.

Повече информация за ТИЦ – Момчилград можете да намерите на: https://www.facebook.com/visitmomchilgrad.

 

Последвай ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *