Трима са настанени в кърджалийската болница след катастрофа до село Рогач Само с материални щети са други две произшествия вчера

Нов живот

Около 20,30 часа снощи на разклона за село Рогач 48-годишен водач на „Нисан“  навлязъл в насрещната лента за движение и се блъснал в лек автомобил „ВАЗ“, управляван от 57-годишен.

Пострадали двамата водачи и един пътник, които били прегледани от екип на Филиала на спешна помощ в Крумовград, транспортирани до болницата в Кърджали и настанени под наблюдение.

Тестовете за алкохол са с отрицателни резултати. Дежурна оперативна група от РУ – Крумовград е извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство.

Само с материални щети са други две произшествия вчера. Около 16,40 часа в Кърджали след отнето предимство 43-годишен водач на „Ауди“ блъснал „Мерцедес“. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт по ЗДвП.

Около 18 часа по пътя от Джебел към Кърджали 18-годишен с „Ауди“ загубил контрол над управлението, автомобилът пресякъл пътното платно, блъснал се в скат и се преобърнал. Водачът бил прегледан на място от екип на Филиала на спешна помощ в Джебел. Направеният тест за алкохол с техническо средство е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *