Наше момиче остана на крачка от титлата Miss Green Bulgaria 2024 Мис Кърджали Джулияна Димитрова бе избрана за 1-ва подгласничка

Нов живот

В надпреварата за „Най-красивата посланичка на българската природа“ участваха 16 претендентки от цялата страна. Мис Кърджали Джулияна Димитрова (22 год.) бе  избрана за 1-ва подгласничка и лице на българския бранд Евтерпа.

Организатор на конкурса е Real Model Agency и бяха представени български модни брандове, които подкрепят устойчивата мода като REFLET, Banderol и Gratia Ministry of Fashion.

Събитието е създадено с идеята да изкара модата и красотата от клишето, че са „присъщи за големия град“ и да позиционира представянето на тези удивителни претендентки в една по-естествена, екологично-устойчива и очарователна локация – насред природните богатства на България, като същевременно дава възможност на всеки претендент да представи своя роден град, споделят организаторите от Real Models.

Посланието, което събитието цели да постигне е да избере „лице на природата в България“, което е ангажирано именно с мисията на „Реал Моделс Ейджънси“ – да създаде една по-добра среда за бъдещите поколения, чрез устойчиви практики и акцентентиране върху „Зелени“ бизнеси и сгради, които ние вярваме, че не само трябва да са част от бъдещето, но да са пример и за минимално изискване към него.

Снимки: Хайлайф

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *