Милко Багдасаров: Обединението на левите сили се посреща с въодушевление от кърджалийските социалисти В петък 17 формации подписаха споразумение за съвместно участие на предстоящите парламентарни избори

Валентина ИВАНОВА

Обединението в левия спектър, станало факт преди дни, се посреща от членовете на БСП в Кърджалийско с въодушевление. Представители на 17 партии и движения подписаха споразумение в Стара Загора. В събота те застанаха рамо до рамо на традиционния събор на социалистите на Бузлуджа, преминал под мотото „Заедно“. Там присъстваха и близо 150 социалисти от област Кърджали.

Видяхме достатъчно партии и доста авторитети на лявото, за да смятаме, че се поставя добра основа на нещо сериозно. Сред присъстващите на Бузлуджа бяха  Георги Първанов, Румен Петков, Мая Манолова, Татяна Дончева, Костадин Паскалев, Сергей Станишев и др. Ясна и голямата цел на предстоящите парламентарни избори да се удвои резултатът спрямо предишните. Това каза з „Нов живот“ областният председател на БСП Милко Багдасаров.

След първата крачка, се очакват действия и усилия от всички партии, подписали споразумението, което ще се изрази и в съвместна работа по места. В област Кърджали, както и на много други места в страната, БСП ще играе водеща роля.

Предстои червените да инициират срещи с представители на АБВ в региона.

Последвайте ни и във Facebook

 

1 Отговор

  1. Н.Маринова каза:

    г-нБагдасаров,не мислите ли,че тия изброени личности не се харесват на социалистите,защото те ни предадоха в много моменти?Н.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *