Огънят на Анадола избра Кърджали за част от лятното си турне Спектакълът е на 8 и 9 август на Арена „Спартак“

  • Билети могат да се закупят и от касата на театър „Димитър Димов“

Нов живот

Световноизвестният турски танцов състав „Огънят на Анадола“ кани жители и гости на Кърджали на магичен шоу-спектакъл  на  8 иr 9  август на спортна площадка „Арена Спартак“ в Кърджали. След Китай, САЩ и Канада, едни от най-бързите танцьори в света ще посетят отново България по повод 25 години на сцена.

Танцовият феномен, създаден и ръководен от хореографа Мустафа Ердоган, обещава запомнящо се изживяване. Трупата ще представи своя най-популярен  спектакъл   „Огънят на Анадола“, който е обновен специално за летни сцени. Публиката ще се потопи във великолепие, огън, страст и културно многообразие – красива танцова приказка за хилядолетната история на Мала Азия, в която майсторски се преплитат съвременност и традиция в танцовото изкуство.

Провеждането на грандиозното събитие в Кърджали е благодарение на кмета на община Кърджали Ерол Мюмюн, който оказа ценна подкрепа и съдействие, информират организаторите.

За добрата организация  ще се погрижат от Vienna Trend Events. Билети за предстоящите дати и повече информация ще откриете в сайта на организатора: www.vienna-trend-events.com.

Билети могат да се закупят и от касата на театъра в Кърджали.

Последвайте ни и във Facebook

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *