Асен Василев за твърденията за корупция – чалгаризирана версия на холивудски сценарии

Бившият финансов министър, а сега депутат от ПП-ДБ Асен Василев отговори на председателя на ДПС Делян Пеевски, който отново го обвини в корупционни практики.

Пред журналисти в Партийния дом Василев увери, че не са притеснява от твърденията за корупционни практики и евентуална проверка на държавното обвинение. Василев определи всичко това, което се случва около доклада на временната парламентарна комисия за разследване на Агенция „Митници“ като „предизборна пушилка и евтино продуцирана чалгаризирана версия на холивудски сценарии“.

По думите му държавното предприятие (Делян Пеевски – б.р.) да говори за корупция е малко странно. „Ако имаше един грам корупция и ако имаше една стотинка, която да отиде настрани, прокуратурата, службите, ДАНС и всичко, което бе впрегнато да погледне всеки един подпис, щеше да го открие“ сигурен е Василев.

Той запита дали медиите са видели бившия главен секретар на МВР Живко Коцев с пачки? Асен Василев не знае и какви картини има Бойко Рашков в своя дом.

Асен Василев смята, че Петя Банкова, бивш шеф на Агенция „Митници“ е с обвинение, защото започнала да сменя всички шефове на пунктове и на работни екипи.

Нюз.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *