Завърши третата вечер от третата Среща на крумовградчани от близо и далеч Кулминацията бяха двамата известни и добре познати със своите хитове изпълнители от съседна Турция – Бурак Булут и Куртулуш Куш

На 20 юли от 20:30 часа на градския стадион в гр. Крумовград се проведе третата вечер от третата „ Среща на крумовградчани от близо и далеч“. С публика над 5 000 човека, празничната програма започна с изпълнението на изключителната Десита, която загря публиката с енергия и настроение. Кметът на община Крумовград г-жа Себихан Мехмед и специалният ни гост Неждет Атасой, председател на „ Сдружението на изселниците от Крумовград в Бурса“ поздравиха  всички граждани и гости на община Крумовград.

Кулминацията на вечерта бяха двамата известни и добре познати със своите хитове, изпълнители от съседна Турция – Бурак Булут и Куртулуш Куш.

default

Началото на тяхната бляскава кариера поставя един от първите им дуети, който е гледан повече от 3,5 милиона пъти за 24 часа, счупвайки рекорд в Турция и света. Техните изпълнения са  на върха на музикалните тенденции и вече надхвърлят 120 милиона гледания. Те накараха всеки един от присъстващите  на градския стадион да запее и да затанцуваха. Тяхното изпълнение трудно ще бъде забравено.

Благодарим на всички, които бяха част от „Среща на крумовградчани от близо и далеч“!

Последвайте ни и във Facebook

2 Отговори

  1. Цветелин Николов каза:

    От трите дни на“празниците…най интересна се оказа срещата с футболния отбор „Крумовград „. Феновете си направиха среща с играчите и ръководството на отбора.Бяха отправени пожелания за по добро представяне в този шампионат.

  2. Гоги каза:

    Къде ги видяхте и преброихте тези 5 000 човека.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *