Силвия Кацарова поднесе 70 нюанса любов на фирма Кяшиф за юбилея (Снимки)

  • Дичо, Теди, Георги Мамалев, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчев и бендът добавиха още настроение на аредна „Спартак“ в неделя вечер
  • Кметът Ерол Мюмюн поздрави инж. Кяшиф за успешния световен бизнес, който развива
  • „Арда бокс“ поднесе благодарности на генералния спонсор на клуба

Валентина ИВАНОВА

Няколко празнични събития събраха в неделя вечер на арена „Спартак“ кърджалийци и звезди на българската поп музика и майстори на комедията. 45-тата годишнина от основаването на машиностроителната фирма „Кяшиф“ ЕООД съвпадна със 70-тия личен юбилей на неповторимата Силвия Кацарова и прохождащия фестивал „Дни на приятелството“, иницииран от кмета Ерол Мюмюн.

Инж. Кяшиф Кяшиф пожела да сподели радостната годишнина с всички граждани на областта и поднесе като подарък прекрасния концерт, в който сияеше звездата Силвия Кацарова, а до нея блестяха Дичо, Теди Кацарова и майсторите на комедията Георги Мамалев, Камен Воденичаров и  Тончо Токмакчев.

Най-напред на сцената се качиха медалистите от спортен клуб „Арда бокс“, водени от най-титулувания боксьор на Кърджали за всички времена Ергюнал Сабри – Оги и треньора Стоян Узунов. Те благодариха на генералния си спонсор фирма „Кяшиф“ и на община Кърджали за подкрепата, а шампионът на шампионите подари фланелка на клуба на инж. Кяшиф.

Искам да поздравя един човек с голямо сърце, който във времена на кризи и изпитания осигурява хляб и препитание на много семейства и дава своя принос в решаването на един сериозен проблем за страната – емиграцията. Той е пример как в една малка България може да развиваш бизнес на световно ниво. Пожелавам на г-н Кяшиф здраве и да продължава с този дух, да бъде пример за професионализъм и успех, каза в приветствието си кметът Ерол Мюмюн.

Градоначалникът не пропусна да поздрави и поднесе букет цветя на кралицата на българската музика Силвия Кацарова по случай личния й 70- годишен юбилей. Респектиран от нейните 50 години на сцената, той призна, че тя заслужава всеобщата почит и поклон.

Последваха вълнуващи изпълнения на любими песни, които отведе зрителите пред сцената и те танцуваха до тъмно.

 

Снимки: Ваня Иванова

 

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *